bebegimgeldi Kızlar yarın kahvaltıya corbasini yapayim diyorum 2 gün sonra 6.ayimiz doluyor ,sorum şu sogan ve sarimsak kullanabilir miyim bu ayda tecrübeli olanlar tarifle birlikte yazabilir mi
cokbilmismom bebegimgeldi kahvaltıya değil de öğlen verseniz daha güzel olur bence sabah kahvaltıda yumurta lor avokado tarzi beslenebilir. Tabi yine tercih meselesi siz bilirisniz. Ben balkabagini tatlı patatesle birlikte pişiriyorum içine sarımsak ve et suyu koyuyorum sadece. Çatalla ezip yediriyorum
jasminegms bebegimgeldi soğan sarımsak verebilirsin yemediği karısımları blendırla çekipte dene yemezse parçasız seviyor olabilir kahvaltıda genelde yumurtanın sarısının yarısını veriyorum avakado cok sevıyor ve cok besleyıcı Sebzelerı öğlen ver aksam ver sen bılırsın Kuzu kıyma koyabılırsın 2 kere cekılmış yağsız olsun bebegın yumrugu kadar . Haftada 2-3 kez fazla verme . Kiloda yapar. Dana verme danalara ilaç kullandıkları için önermıyolar
maygirl bebegimgeldi kahbaltida kahvalti yaptirin.corbasini öğlen berirsniz.bebeginizsuan beslenme aliskanligi kazanmasi lazim.kahvaltida corbayi vermeyin oyuzden.gauette besleyici oğlen verin isterseniz