ddyvzz bebeklerim 13 aylık 9 kilolar üstelik 32 haftalık biri 1750 biri 1690 dogmalarina rağmen, evet minyonlar doğru boyları kısa kiloları az ama olması gereken bu, sağlıklı olan bu, 1 yaş bebek kadar olmaları daha tehlikeli çünkü bu bebekler premature, zamanla yakalayacaklar, bebeklerim gelişim olarak diğer konularda yaşıtlarından öne bile geçtiler doktor da şaşırıyor çünkü coook vakit ayriiyorum ikisi de 15 kelimeyi geçti anlamlı olarak, oğlum baba nerde diye sorar, kızım baba bay bay, baba gel, dede gelsin der, kedi miyav der, dans ederler ne ogretsem hemen anlarlar ne görseler yaparlar vücut organlarını tanıyor gösteriyorlar sorunca yani şimdi size soruyorum bu düzeyde sadece aklıma gelenleri yazdım bu arada premature bir bebek 9 kiloysa ne olmuş? Zayıf olsun kucuk olsun da aklı yerinde olsun geriden geliyor bilişsel olarak diye dert etmeyim elhamdülillah sağ çıktılar ya o yoğun bakımdan, her şeyleri tam ya bu bana yetti bu arada coook istahlilar anne sütü ve ek gıda alıyorlar cogunluk ek gıda her şeyi her secmezler öğün atlamazlar yani bu çocuklara daha ne yapayım kilo alsınlar diye alamaz almıyor kapasite bu çünkü