dnzkrmz Canım oğlum güzel oğlum güleç oğlum neden uyumuyorsun @ oğlum 🥲 dün gece ondan önceki gece ve daha önceki geceler uyumadın. Gündüz desen en uzun uykun 45 dakika oda sallarsan. Annen nerede yanlış yapıyor?🥲 Seni çok seviyorum ne olur uyu ❤️
Leylaarslan72 Benimde oğlum 8 aylık aynı sorun var sürekli kalkıp duruyor nedir dertleri hiç anlamıyorum diş desen değil
dnzkrmz Leylaarslan72 benimki de 8 i bitirmek üzere aynı. Diş olduğunu bende düşünmüyorum. Diş bir iki gün sürer 🤷♀️
dnzkrmz _ebru_ bir yerde okumuştum bebekleriniz çok uyanıyorsa odaları ayırma zamanı geldi diye. Ama benim buna cesaretim yok 🤷♀️
Snglkargc_0107 dnzkrmz ama benim kızımda 18 aylık olmak üzere hala kendi kendi uyuyamıyo emerek uyuyo dişlerinden dolayı uykularımız zorlaştı bizimde
utkummm dnzkrmz bende okumustum onu ama uyumayi bilmeyen bebek olunca odasini ayirsak ne fayda gene her uyandiginda aglicak destek isticek
_ebru_ dnzkrmz 1 yaşında ayırdım odasını artık çok uyandığı için bu sefer ben gidip yanında uyuyorum 😂
Snglkargc_0107 dnzkrmz muhtemelen diğerleri de kabarmıştır çıkana kadar günlerimiz gecelerimiz böyle geccek muhtemelen Allah yardımcımız olsun🙏