ekineda 14 ay benimkilerin arası. Suan biri 22 biri 8 aylık. Kolay diyemem tabi ama çok güzel. Bi kere ilk bebeğinizde yaşadığınız tecrübesizlikleri yaşamayacaksınız çünkü çoğu şeyi ilk bebeğinizle tecrübe ettiniz etmeye de devam edeceksiniz. Hamilelik de uzun bir süreç sonuçta önünüzde daha 9 ay var bu demektir ki bebeğiniz 9 ay daha büyümüş olacak ve hayatınız şuan olduğuna göre bir tık daha kolaylaşmış olacak. Kendinizi üzmeyin stres olmayın. Gerçekten allah yardım ediyor. Benm oğlum uyku nedir bilmezdi kızım doğduktan sonra gece hiç uyanmamaya başladı mucizevi bir sekilde. Kızım da hiç gaz problemi yaşamadım. Uyurdu iki üç sefer emmeye uyanırdı geceleri yani alışma sürecinde o uyku problemlerini yaşamamak harikaydı benim için. İyi düşünün iyi olsun bol bol dua edin gerçekten hamilelerin duası kabul olur derler. Hamileliklrimde her gece uyumadan önce allahım bebeğim sağlıklı gaz sancısı olmayan iştahlı uykuyu seven kusma problemi olmayan bebek olsun amin der yatardım vallahi de oldu🤣 oğlumda uykuyla ilgili dua etmemiştim. Kızımda da salyası olmasın diye dua etmek aklıma gelmemişti acayip salyalı bir bebekti🤣🤣