Balbeby Kızlar 3.5 yaşında oğlum iki gündür kötü öksürüyor öksürük şurubu vs veriyorum ama başka bir yöntemlerinin varmı şunu dene dediginiz vs
Dolores Balbeby öksürük şurubu asla vermeyin… doktorlar önermiyor öksürüğü baskılamamak gerekiyor. Onun yerine hastalık süresi boyunca günde 1 tatlı kaşığı bal+limon+sarımsak karışımı verin ve günde en az 3 kez nebülizatör ile fizyolojik serum verin. Hafifler ve geçer inşallah. Ben böyle çözüm buldum 🩷
Esrareyhan Balbeby Herkese söyledim size de söyleyeyim kuru öksürüğü çaresi kesinlikle hatmi çiçeği ailecek fayda gördük hem ucuz hem etkili .Saraçoğlunun YouTube de tarifi 3-4 gün içinde geçiyor günde 2 kez yapılıyor tadı da güzel bir kaybınız olmaz deneyin derim 👌
tugbanur11 Nebilazator ile hava verebilirsiniz içine serum fizyolojik koyup benim oğlum 4yasinda doktor önerdi hiç bir zararı yok dedi serum fizyolojik cigerdeki balgamı sokuyor hava Makinesi şart öksürüğü geçmeyen cocuklarda
Esrareyhan BskSrc Canım kızımda bir yan etki yapmadı siz bilirsiniz süt ile içiliyor alerjisi yoksa az bir miktar deneyin isterseniz
Esrareyhan BskSrc YouTube de ibrahim saraçoğlunun tarifi var ordan sa izleyip yapabilirsiniz .Günde 2 kez yapılıyor öğleden önce ve sonra 1 su bardağı kaynamış süte bir tutam ekleyip 1 dk kaynatılıp içiliyor