Mbugra Sizce Philips lumea 950 mi yoksa braun pro 5 mi ? Çok kararsız kaldımyorumlarınızı bekliyorum.:)
milav Mbugra ya ben braun silk expert pro 5 kullanıyorum düzenli kullanırsan işe yarıyor ama düzensiz etki etmiyor Philips’i bilmiyorum
birbilinmezkisi Mbugra 250 bin atışı var tek kişi kullanacaksa ortalama 11 yıl yetiyor deniliyor bilemiyorum tabi
Mbugra birbilinmezkisi Braun 400.000 atış yapıyormuş bilemiyorum bide ikiside aynı fiyat kararsız kaldım o yüzden
Mbugra meayay trendyolda philipsin 3000 lerde yorumu var araştırdığımda genellikle çabuk ısınmasından şikayet edilmiş braunun ise 400 lerde yorumu var
Mbugra Kuzularinanasi philipsin yorumu çok fazla amaa braunada daha iyi diyenler var kararsız kaldım fiyatları aynı aslında
birbilinmezkisi Mbugra bilemiyorum en başından beri hep philips almak istedim hiç diğer markaları düşünmedim bile 14 e almıştım 2 ay önce şuan ne kadar bilmiyorum
meayay Mbugra ben her bölgeyi aynı anda yapcam diye uğraşmıyorum belki o yüzden ısınma sorunu yaşamadım
belkisk Braun markası philipse nazaran daha kaliteli ve aynı fiyat performansa braun atışı daha fazla, öneririm.
PdEsila Mbugra philips lumea kullanıyorum. Koltuk altı bacak kol bikini bölgesi güzel. Ama yüzde etkili olmadı, belki bıyıklarım ince olduğu için