ElisaMom_ Kızlar duruşma vardı ne oldu,haber izliyorum gece yarısına kadar olay açıklanacak diyor,bilginiz varmı
Sogukbaklava ElisaMom_ emrullah erdinç paylasıyo mahkemedeki bütün detayları ifadeleri . İnstagramdan bakabilirsiniz
Esoz1110 ElisaMom_ Olan masum yavrucağıza oldu bence herkes rol yapıyor babada biliyor saklıyor gibime geldi
ElisaMom_ Uykusuzhergeceeee yok 2 gün oldu ama haber bugün açıklanacak diyordu,sosyal medyada yok oek takip edemedim
Uykusuzhergeceeee ElisaMom_ çıktı sanki o ya. Amca, anne, abi, diğer adam müebbet yemedi mi ? Boğarak ölmüş kız
ElisaMom_ Uykusuzhergeceeee 2. Duruşma oldu karar ne verdiler biraz internette baktım nevzat inkar etmiş hatırlamıyorum aradan 4 ay geçmiş falan demiş amca anne yine nevzata suçu yuklemisler ama net bişey yazmıyordu
defnemomm_ Asla inanmıyorum hiçbirine. Ne o hakime savcıya avukata. Hepsi büyük bir pisliğin içinde. Büyük bir planın içinde. Ahiyla surunsunler kizcagizin :(
ElisaMom_ defnemomm_ hakim savcı bunlarlik bı problem yok ama o pislikler 4 aydır hala nasıl ağız birliği yapıyor onu anlayamiyorum bunlara telefon görüş falan yasak olmalıydı
ElisaMom_ Esoz1110 herkes bu işin içinde amca yüzünden herkes susuyor ama adalet yerini bulacak elbet
defnemomm_ azicikgobekatalim devlette bu işin içinde de ondan. Az bir zaman değil bu sürecin aydınlatılmaması net bir sonuca varılmaması.. azicikgobekatalim çok alaka.
denizse ElisaMom_ saat 9 da açıklanacak duruşma bitti bugün ama büyük ihtimalle bence hepsi müebbet hapis cezasına çarptırılacak
azicikgobekatalim defnemomm_ bir sürü faili meçhul olay var hem ülkemizde hem yabancı ülkelerde. Bunların hepsi devlet destekli o zaman.. bi kere olayın ortaya çıkmaması devletin aleyhine bi durum olur. Hem Hakim savcılar kaçar saat mesaiyle çıkıyor oraya. Tüm gözler onlarda.. Yönetebilecekler mi aydınlatabilecekler mi doğru karar verebilecekler mi.. bu kadar haklarına girmeyin derim.
kahvepres ElisaMom_ bence hepsi müebet haketilerrr böyle susarsan müebet yersin hakim saat 9 da acklanck ambulanslar hazır olsun demiş🤣