Ipkdrm Kozım 17 aylık emziğe aşırı bağımlı oldu eskiden sadece uyurken isterdi şimdi 24 saat ağzında sürekli emzik istiyor bıraktırmak için erken mi nasıl bıraktırabilirim
Pinar_kb Ipkdrm her yolu denedim sirkeye batırdım, ucunu kestim oyle bile emdi. Başka bir şehire ablamlara gitmiştik. Dedim kızım emzik teyzende kaldı. Tabi o gece tam bir felaketti. Ertesi gün daha kolay oldu. Öyle öyle alıştı.
ZeydsMom Ipkdrm benimki de 1 yasinda ve asiri baglandi son zamanlarda. Sunnet vs asi islerini halledeyim ben de biraktiririm diyorum cunku gunduz emiyor surekli ve konusmasina da etki ediyor bence
ZeydsMom angaralimom o zamana dogum yapacagim 15 aylik olunca. Onun icin dogumdan once istiyorum ya zor olur sezaryenle tekbasima. Bakalim onumuzdeki aylara yapmaliyiz bi sekilde
angaralimom ZeydsMom sag salim kucağınıza alın insaAllah … oğlum 1 yaşına martta basacak bende yaza düşündüğüm için 1.5 yaş demiştim.. tabii siz erkene alın doğum zamanı yaklasmadan😇
ZeydsMom angaralimom ya cok seker simdiden dogum gunu kutlu olsun. Ay insan akli karisiyor gec erken sunnet muhabbetlerinden.
ZeydsMom angaralimom ben de erken istedm ama doktor 6 ay icin erken dedi yapisiklik bilmem ne boyle vakalar cok oluyormus erken yapilanlarda. İki kez sunnet korktm o konuda. 6 ay oldu yapalim derken bu sefer emekleme seysi girdi araya. Emekleme oluncada gerileme olur falan diye bekletildi iste geldik bu zamana . 😄
angaralimom ZeydsMom bizde de aynı durumlar o sebepten izin vermedi doktor bebe ayaklanmadan dedim ama olmadı.. 2 yaştan önce mutlaka olsun 2 ile 5 yaş arası yasakmış cinsiyet kavramı oturuyor diye.. en iyisi önümüzdeki bi kaç ay içinde yaptırmak 😀