esrasrtlll Hemde ne iştahsızlık sadece yoğurt püre ve yoğurtlu çorba yiyor ağzına koyduğum yiyecekleri eliyle çıkartıyor kafayı yemek üzereyim her an memede olmak istiyor
miniksercedefne esrasrtlll kendinizi üzmeyin. Kimi bebek anne sütüne çok düşkün oluyor. Büyüdükçe düzelir. Oğlumda 1 yaşından 2 yaşına kadar dediğiniz şekilde beslendi anne sütünü istiyordu. 2 yaşından sonra azda olsa düzeldi. Ama hala iştahsız
bdkdgn esrasrtlll 20 aylık oldu hala iştahsız asla düzgün yemek yemiyor yoğurt çorba yer onu da zorla
utkummm kagom27 zehratkn merhaba kizlar oglum 13,5 aylik bu ara benimkide oyle onceden yemesi iyiydi sizinkide mi bu ara kotu hep mi kotuydu
zehratkn utkummm sevdiği 2-3 çeşit yemek vardı en azından onları yiyordu hani yine iştahla yemiyodu ama şöyle böyle yediriyorum şimdi ağzından diliyle geri itiyor herşeyi ağzını sıkarak yediriyorum ama nafile
utkummm kagom27 bu aylarda bi sey var demekki inşallah en kisa zamanda duzelirler Tam olarak ne kadarlik benimki 13 ay 18 günlük
kagom27 zehratkn mesela şimdi peynirli omlet yaptım kestim tek tek küçük çiğniyo donra atıyor ağzından