mihrus aslında önce bi sınırlı beslenip vücudunun toparlanması lazım ben öyle yaptım sonra misal bişey denedim tabi bunları tarih tarih yazım misal 14 ocakta zeytin patates ekmek çay akşam kabak yemeği şehriyeli pilav gazoz yazdim ertesi ama hergün böyle böyle tuttum sonra yeni bişey denedim mesela ton balığı yemişim 1 gün sonra kan geldi ara verdim bi ay sonra tekrar yedim yine geldi ton balığı hemen kara liste ilk başlarda kan uzun sürüyor vücut anca atıyor önce sen arıncan sendeki bebeğe geçecek o arınacak ilk bir ay sınırlı beslenme olması lazım ve yemek günlüğü tut kesinlikle bulması daha kolay oluyor herşeyi hemde vücudunun ne zaman tepki verdiğini de görürsün. Sana tavsiyem o ilk 1 ayda malt falan iç bide takviye haplar kullanıyorsan bırak hayvansal olabilir öyleyse onlarda kan getiriyor bebeğin kan ilacı da önemli bestiron mu ne hayvansal var içinde Buda alerji yapıyor ocean kullanıyorum mesela ben d vitamininide yani çok ince bir süzgeçten geçirmelisin herşeyi alerjiye sebebiyet veren herşeyi hayatından bir süre çıkarman lazım ki vücudu toparlasın ben süt alerjisi diye başta simit poğoca falan yiyordum mesela yine geliyordu Allahım hiç aklıma gelmiyo susam olacağı mesela listeye bakınca buldum onuda sonra susam ı da kestim