EfeKurt Merhaba arkadaşlar 2 ay aşısı yaptıranlar bebeğiniz nasıldı aşı sonrası bilgi verir misiniz acısını hafifletmek için neler yaptınız?
elizinannesi-19 EfeKurt dün oldu aşısını. Hemşire ateşi olursa 1 çay kaşığı calpol ver olmazsa verme dedi. Ateşi olmadı şükür. Sadece huysuzdu o kadar uyumadı sabaha kadar. Bende rahatlasın diye rezene verdim rahatladı onda sonra uyudu
Minky EfeKurt biz bu hafta vurduracaktık ama aşılar gelmemiş haftaya kaldı oğlumda da hatırladığım kadarıyla bi sıkıntı çıkmamıştı ateşini takip et ateş yaparsa yarım ölçek calpol ver 😊
Cennet-Kokulum EfeKurt aşı olduğumuz gün bişeyi yoktu ama 2.gün biraz ateşi çıktı ağrısı oldu fitil attım sabah akşam öyle rahatladı ertesi gün düzeldi çok şükür
Ayaz29 Sıkıntı çıkamadı bizde şükür sadece daha uykuluydu o gün. Aşıdan dolayı mı bilmiyorum. Ateşimiz çıkmadı. Kimisi aşı öncesi ver önlem al dedi kimisi 37.5u geçmeden verme dedi . Bende vermedim ilaç.
Yorgunanne1 Ayaz29 bixim yavru hepatit aşısndan snrada çok uyudu zorla kaldırıp emziriyordm doktora dedm öyle bir yan etkisi yok dedi sizin hepatit snrası nasldı. 5gn snrada 2.ay aşımızı olacaz inş iyi atlatırız
PrensesAnnesi- Mızmızdı uyudu genel olarak ateşi olmadığı için ilaç vermedim aşısında şişme kızarma da olmadı çok şükür
Ayaz29 PrensesAnnesi- kolundaki aşı yerinde kabuksu bişey olmadı laızm. Aşının tuttuğunu gösteriyo muş
GKBR2 Ateşimiz hiç çıkmadı aşıdan sonra eve geldik calpol verdim 5-6 saat sonra ateşi olmamasına rağmen yine ateş düşürücü verdim bide gece yatarken verdim çok şükür ateşlenmedi.