@“sleepnessnami” Tamamen vazgeçmesi meme için tutturmaması 3 gün sürdü. Bebeğim normalde uyuttuktan yarım saat sonra uyanır ağlar emip uyumaya devam derdi ama sağa dönse uykusu biraz açılsa bile memeyi ağzına almadan uyumazdi bu yüzden beraber uyuyorduk. İlk gün uyumadan konuştuk meme artık çok yoruluyor geceleri onunda uyuması lazım diye anlattım pek oralı olduğu söylenemezdi ama ben yinede anlattım ama kesinlikle anlıyorlar. Uyuduktan yarım saat sonra uyandı ağlamaya başladı ama babası gitti uyutmak için tabi iyice sinirlendi biraz gezdirdi sakinleştirdi ama susmadı ben girdim artık beni gördü ve meme istedi bende meme uyuyor artık geceleri meme yok veremem istersen ayağımda sallayabilirim dedim kendini yerden yere attı. Sakinleştirmek için cama gittik ona kediler köpekler herkes uyuyor çünkü hava karanlık yıldızlar gelmiş sabah aydınlanacak güneş gelecek memede uyanacak o zaman istediğin kadar emeriz dedim. Anlamadığını düşünüyoruz ama kesinlikle anlıyorlar tabi yine ağladı asla kabul etmedi 3 saat bu şekilde geçti biraz babası biraz ben sakinleştirdik en son kucağımda uyuya kaldı ve inanılmaz sabah 6 da uyandı yine istedi aynı şeyleri söyledim yarım saat ağladı sonra pes edip uyudu. 2. Gün bu şekilde ilk uyandığında ağladı benden hareket yok yatıp uyumaya devam etti çok dalmakta zorlanirsa sırtını sevdim pispis yaptım tekrar sabaha karşı uyandı ağlamadı istemedi bu sefer 3. Gün Uyuduktan sonra ilk defa 5 saat aralıksız uyudu gece uyandı ama istemedi mikirdandi biraz tekrar uyudu @alr_ @serifelm Geceleri hiç uyanmiyor sabaha kadar uyuyor diyemem ama 10 kere uyaniyosa 2 yada 3 e düştü ama bunun düzeleceginede eminim çünkü 2 kere sabaha kadar uyuduğunu gördüm azı dişleri geliyor uyanmalarının ondan olduğunu düşünüyorum. İştahı arttı çünkü memede süt uretmeyi azalttı bence çünkü en az 10 saat emmemis oluyor