Aydakisiyahedicikk 15 aylık ve yeme içme uyku yok emzik gibi kullanıyor sabaha kadar 10 kez kalkıyor iyice abarttı bu meme işini ağzında tutup uyumak istiyor 2 yaşa kadar emziririm diyordum ama ben elendim önce memeden kesicem sonra odasını ayırcam artık uyumam lazım
Meri-Mel Aydakisiyahedicikk 23 aylık kestim şuan 25 ay 15 günlük deliksiz uyumuyor söyleyeceklerim bu kadar 🥳😊
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aydakisiyahedicikk sabaha kadar 10 kez kalkıyorsa önce odasını ayırıp sonra memeden kesmeyide deneyebilirsiniz. Benimki de beni odada görünce geceleri kalkıyordu ama ayrı odada yatınca kalkmıyordu, deneyin isterseniz
Snowglobe Aydakisiyahedicikk Tam bu sebepten 20 aylıkken hem memeden kestim hem oda ayırdım. İşe gidiyoedum bide uyumadan
Aydakisiyahedicikk beyzzsenturkk_ gerçektenmii nasıl oldu süreç şuan devam sütü alıyormu? İştahı eskiden nasıldı şimdi nasıl
beyzzsenturkk_ Aydakisiyahedicikk eskiden az yemek yer sürekli meme isterdi kilo alımı düşüktü ve gözaltları hep mordu her ay hastaydı memeden kestiğim an iştahı açıldı boya gitti kilo aldı 3-4 aydır maşallah hasta olmuyor çok iyiyiz. devam sütü içmiyor sadece yemek yiyor başka ek bir şey vermiyorum. o gün kesicem dedim ve kestim ekstra bişey yapmadım sadece şlk gece inatçılık etti sürekli su teklif ettim muz teklif ettim açsan muz ye susadıysan su iç ama süt yok dedim ben kararlı olunca o da pes etti. kıyamayıp bir kere verseydim bir daha bırakamazdı en önemlisi kararlı olmak sabırlı olmak ilk 3 gün zorladı sonra tamamen deliksiz uyumaya başladı
Aydakisiyahedicikk NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Uykuyameme ya da sallanarak geçen bir bebek ve birlikte uyuyoruz dokuzuncu aydan beri sabaha kadar on kez kalktığı için başka odadan gidip gelmek zor olur diye ben de Yanımda yatırıyorum ama son çare deniyim😩
Snowglobe Aydakisiyahedicikk meme buraktım hemen ardından oda yaptık . yani oda ile memeyi hiç bağdaştırmamuş oldu