Gzdeemrl1 Herkese merhabalar, Bursa Merkezde devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum. İlgili , işini iyi yapan, her zaman destek olan bir doktor öneriniz var mıdır ?
Snowglobe Gzdeemrl1 böyle doktorlar var mı ya . şehir hastanesine gitmeyin derim bi onu biliyorum. Arkadaşımı korona zamanı mahvettiler doğumda. Kız kendi başına doğurdı sedye üstünde .
Taze1_annee Gzdeemrl1 Bursa şehir hastanesi sevgi Şenol çok memnun kalmıştım hamileliğimde tavsiye ederim
ozr42 Gzdeemrl1 şehir Hastanesi’nde demet haytoğlu var . Ben hamileliğimde Özel Ceylan Hastanesi’nde çalışıyordu iyi bir doktordu ama doğumda nasıldır bilemem.
Ozge_5555 Gzdeemrl1 ben şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum yaparken hangi doktor varsa o yaptiyor sezeyan normal doğumu ebeler yaptırıyor bnm hemşireler iyidi
Gzdeemrl1 Snowglobe şehir hastanesinde çok iyi bi doktor varmış ama adını bilmiyoruz. Devlette de iyi doktorlar var ama kime güvenip gideceğim bilmiyorum
Silam-163 Gzdeemrl1 Gzdeemrl1 şehir hastanesinde doktorlar doğumu yaptıemıyo ebeler yaptırıyo tavsiyem imkanınız varsa özelde yapın ben şehirde doğum yaptım sıkıntılı bi gebeliğim vardı 28. Haftada doğum yaptım bebeğimi kaybettim ama bana sorsalar bebeğimin acısındansa hastanede bana yaşattıkları daha ağır bastı
Silam-163 Gzdeemrl1 Gzdeemrl1 şehir hastanesinde doktorlar doğumu yaptıemıyo ebeler yaptırıyo tavsiyem imkanınız varsa özelde yapın ben şehirde doğum yaptım sıkıntılı bi gebeliğim vardı 28. Haftada doğum yaptım bebeğimi kaybettim ama bana sorsalar bebeğimin acısındansa hastanede bana yaşattıkları daha ağır bastı
Ozge_5555 Gzdeemrl1 maalesef devlet hastanesinde öyle olmuyor denk gelirse oda eğer sadece muayene için gidecekseniz Zeliha atak iyi duydum doğumda da imkanınız varsa özele geçersiniz belli bir aydan sonra