Feyzaktuna Tugram28 bir tatlı kaşığı pirinç unu bir çay kaşığı yulaf unu katıyorum ve göz kararı su katıyorum biberondan geçebileceği kadar 😊
Tugram28 Feyzaktuna yulaf unum malesef yok🙁 o zaman birinç unu ve göz kararı da su koyuyorum yani çok katı olmayacak şekilde duru olacak şekilde
Feyzaktuna Zuleyha__19 ben sadece gece yatarken veriyorum tok tutması için ama günde bir öğünden fazla verilir mi bilemiyorum 🤷♀️
Nuran_nur Zuleyha__19 veriliyo ya ben sürekli veriyorum sütü suyla karıştırıyorum prinç unu ekleyip biberondan geçicek aekilde sıvı yapıyorum
Zuleyha__19 Nuran_nur ne sütü canım birde kaç aylık bebeğin ne zaman vermeye başladın , süt için 6 ay erken değil mi 1 yaşından önce önermiyorlar ya
Feyzaktuna Merve33 doyamadığı için 5 buçuk aylıkken az az verdim 6 aylık olduktan sonra gece yatarken yedirmeye başladım ☺️
Merve33 Feyzaktuna bizim de beş aylık tam ama geceleri iyice doyup yatmak istiyor normalde doyuyor bende gece yatarken versem ne olur acaba bi etkisi oluyomu
Feyzaktuna Merve33 ben faydasını gördüm çok uyanmaya başlamıştı geceleri artık doymadığını hissediyordum bende bunu denedim hala bu şekilde yapıp veririm içine bazen muz bazen hurma katıyorum. 8 ayından beride ruşeym katıyorum çok faydalı
Sarezgi Bir kaç kere verebilirsinizde her öğünde verilmez o çocuğun anne sütüne yada devam sütüne ihtiyacı var pirinç unu içebilir mi her öğünde mahvedersiniz çocuğu kabızlıktan zaten