Tortilla_ Kızlar ara ara son günlerde midem bulanıyor. Pazar günü eşimle cinsel birliktelik oldu. 1-2 gün sonra midem bulanmaya başladı. Psikolojik midir nedir gebe miyim düşüncesi sardı 😂 Herhalde olsam bile bu kadar erken belli olmaz herhalde demi
SevimliHayaletCasper Tortilla_ mide bulantısı beta yükselmeye başladıktan sonra oluyor. Sizinki daha rahme bile düşmemiştir 😊
seydaa00 Tortilla_ o kadar kışa sürede 🤔 yeni yumurtada böünmeler oluyor önce 2 ye sonra 4 derken kat kat gidşyor ve bu evre tamamlandıktan sonra o tüpleri aşıp gelip rahim duvarına tutunuyor falan okulda da buna benzer bir ders vardı sanki bu kadar hızlı olması sanki imkansız gibi ha 😀
_YanakReisinAnnesii Tortilla_ daha iş pişirme evresindelerdir ne ara nasıl belirti verecekler 😂sizinki evham ve psikolojik.
Tortilla_ gokceege düzensiz de adetim bir kaç aydır 1 hafta sonra test yapsam çıkar mı var mı yok mu acaba
Tortilla_ seydaa00 teori üretmeye başladım saçma düşünceler aldı😂 cidden saçma bi bulantı var o geceden önce yoktu çünkü
seydaa00 Tortilla_ derin nefes al sakinleş miğde ne iyi gelecek birşey iç ve en az 28 gün geçmesini bekleyip erken gebelik testi yap çok istiyorsan bebeği ondan da olur ben olmayan gebelikte çift çizgi bile gördüm 🤷🏻♀️🥴
Tortilla_ seydaa00 1 defa denedik o gece sadece. Adetim de düzensiz bir kaç aydır kestiremiyorum ne zaman gelecek
seydaa00 Tortilla_ ovulasyon testlerinden kullanabilirsin yumurtlama zamanına göre en azından ihtimal çogalır
Tortilla_ _YanakReisinAnnesii Puahahshs haklisin diyorum saçma ama kendi kendime kuruluyorm😂😂 neyse rahatladım