Nurayse-12 Benim de var 6 aydır aktifim bebeğimin yemeklerini paylaşıyorum @bebegimin__mutfagi keşfete nasıl düşürüyor ya
tombikinannesi Oblomov_ ediiin 🥰 çok sevinirim ❤️ Sevinçle kolay tarifler İnstagram ve youtube dan abone olursanız çok memnun olurum 🧡
Sat_123 yorumcu00 öldürüldü malesef instagramda hep paylaştım ama sesim duyulmuyor neler yaptım bi bilseniz inş tayfunsenaa
momikaa arelinannesi1 hiç tiktok indirmedim bi fikrim yok açıkçası sosyal medyadan para kazanma olayı bana uzak biraz
babyboy_35 yorumcu00 isterseniz araştırabilirsiniz trendyol iş birliği şeklinde yazarsanız sözleşme çıkıyor
Minikatabeyy yorumcu00 İyi kameralı bir telefonunuz ve vaktiniz varsa şuan yapılabilecek en iyi işlerden birisi, hayırlı olsun çekinmeyin tutmazsa maskara olmazsınız neler paylaşıyor millet çevrenizde destek olsun dedikodu yapacağına
yorumcu00 Minikatabeyy Teşekkür ederim. Benim telefonum pek iyi değil ama eşimin telefonundan çekerim ☺️
sezer2022 yorumcu00 Tutmazsa millete maskara olurum diye çekiniyorum biraz. Öyle insanları engelle gitsin 😒 zaten kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, profilini herkese aç, videolarını arttır yavaş yavaş takipçin artar