K_melike Çok silik çıkmış çok tedirginim 😢😭diğer hamileliklerim de ki testlerimde böyle silik çıkmıştı ama bu kdr değildi gebelik istemiyorum rabbim isteyene versin 3 çocuğum var
arven2024 Hayırlı olsun ☺️bu küçük testler çok kesin sonuç veriyor gebelik olmadığında asla çıkmıyor sizinki bariz belli
helinsila K_melike hangi yolla kornuyordunuz belliki ise yaramamış Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah ,istemiyorsanız inşallah yoktur ama test sonucu pozitif gibi malesef
ayisit K_melike belli ki işe yaramamış. Çocuk istemiyorsanız bir sürü korunma yöntemi var geri çekilme ile korunuyorsunuz herhalde sadece.
helinsila tosbiksmoms o testler çok net ya çıkar yada çıkmaz beni hiç yanıltmadı erkenden oglrendim iki çocuğumda da hamileligimi 3 haftalıkken
K_melike tosbiksmoms ilk 1 dk dan sonra bıraktım bakmadım açıkçası ihtimal vermedim çünkü 1 haftadır bas dönmelerim var korktum bakmak istemedim hiç iyi değilim şuan 😭
K_melike mom42x hayır hiç ama hiç hazır değilim biri 20 aylık biri 6.5 aylık zaten balatalar gitti bende
elifozkan K_melike hakkınızda hayırlısı olsun. Emin olmak için bi idrar tahlili yaptırabilirsiniz ya da tekrar test yapın
tosbiksmoms K_melike hiç üzülmeyin evet çok zor olur ama pırlanta gibi 4 evladınız olur ve sakin isyan etmeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Birde kan verin belki negatiftir kuruma çizgisi olabilir
Dmtt06 K_melike benim de böyle çıktı kimyasal sandım sonuç hamileyim siz de hamilesiniz muhtemelen ama üzülmeyin bugün bir arkadaşım çocuk bu dünyada Allahın bize verebileceği en muhteşem şey bence dedi mesela ben hiç böyle düşünmemiştim❤️
mom42x K_melike benim de kizim 6.5 aylik 1 tane . Allh isteyenlere versin . Nasil geçti bilmiyorum . O kadar yorgunum ki . Kimsesiz olmak zor. Esim kendince ilgilenir ama erkk sonuçta bebege bakamıyorum .
arven2024 ayisit ya bizde geri çekilme ile korunuyoruz 8 yıldır hemde sonra bebek istedik korunmadık hemen gebe kaldım. Kızı. 12 Aylık oldu hala geri çekilme ile korunuyoruz hiç kazaya kurban gitmedik nasıl oluyo bu kazaya kurban gitmek ben anlamadım
ayisit arven2024 arada biz de öyle korunuyoruz ama hiç biz de kaza yaşamadık. Yani ne yaptıklarını nasıl yaptıklarını mı bilmiyorlar anlamadım gitti 😅