tugbaakin Hanımlar merhaba. Bebeğim 3 ay 7 günlük 3 gündür huysuz ve bölük bölük uykular ağız sulanmadı aşırı arttı ve eli hep ağızda ve kafası kaynıyor ama ateşi yok diş midir diye düşündüm sizin bebişler ne zaman çıkardı dişi
ayisit tugbaakin daha çok erken. Bebekler o dönemlerde ellerini ağzına götürme salya artışı yaşıyor ama kesinlikle diş değil
mom42x Videolar bacak germe hareket ettirme baktin mi izlendin mi . Masaj da yapabilirsin karnina bide yüzüstü zaman gecircen işe yarıyor. Time taymi mi diyolar .
tugbaakin mom42x yapıyorum günlük masaj yapıyorum hatta yüzüstü de bırakıyorum hatta yediklerime çok dikkat de ediyorum
mom42x tugbaakin bebek çocuk agliyacak gülecek gazli olcak düşecek fazlada kasmamak lazim . Bol bol kariniyla oyna yavrumumuz . Olmadi gaz ilacı var süte damlatilip iciliyomus bi arastir . Allah kolaylık versin inşaallah sağlıkla büyüsünler 🧿
tugbaakin mom42x yani tabi ağlayacak fakat bebeğim küçük ve erken doğdu bu yüzden uykusuna ve yemesine dikkat ediyorum meme de almıyor yarım saatte bir kalkınca tedirgin oldum