Sunshine__ Güzel anneler bebeğim 14 aylık evde yapabileceğim balgam söktürücü bir şey var mı bal veremiyorum ağır geliyor yardımcı olur musunuz?
cevriyeee Sunshine__ balgamlı öksürükmü ? Oğlum 4 yaşında 3 4 gümdür kuru kuru öksürüyordu bugün annem cevizin içinde böyle damarlı kısım var orayı kaynattık içti direk kesti
limonzeytinmom Sunshine__ bisolnatur ilça var bitkisel ben onu kullanıyorum. Suan 3 yas ve 1 yas kızım da üşütme soguk alhınşıgı vr öksürğkleirni kesiyor ve balgam söktürüyor. Bize de eczacı tavsiye etmişti 2 senedir kullanıyorum memnunum .
ElisaMom_ Sunshine__ garip gelebilir ama annem bize çok yapardı 1 tatlı kaşığı zeytinyağına bir iki damla limon sıkıp incirin hemen balgamı atar bir iki böyle yapın balgam öksürük kesilir
Ecem__ Sunshine__ bol bol su verin bogazdan asagi insin oksurerek atiyorlar nane kaynatip bi kac cay kasigi verebilirsin dokunmuyorsa cok gecmis olsun.
cevriyeee Sunshine__ göz kararı 3 5 cevizi kırın dışındaki kabuğu değil içindeki damarlı kısmı kaynatın şaka gibi çok iyi geliyor 1 kere içti kesti gibi bayağı azaldı yarın sabah tekrar yapıcam
Sunshine__ limonzeytinmom bunu biliyorum canım içerisinde bal var oğlum o yüzden öksürük oldu zaten ağır geldi
limonzeytinmom Sunshine__ aaaaa size yaramadı demek ki. Ben 12.aydan itibaren kullandım kızlarıma iyi geldi de olabilir demek ki bünyesi kaldırmadı 😔