pembeayakkabilikiz Kızlar eşimin arkadaşı ve eşi akşam misafirliğine gelecekler Kayserı yağlaması Pogaca Patates salatası Közlenmiş patlıcan salatası Havuç tarator Kurabiye Tatlı olarakta revani yapayım diyorum. Alakasız mı sizce ve bunlar yapılır mı ? Eşim dıyor pilav tavuklu patates yemeği tarzı şeyler yap dıyor normal yemek menüsü yap dıyor olmaz onlar dıyor sizce hangisini yapmalıyım ? Bana akıl verin please 😬
yohh_yavv pembeayakkabilikiz bana biraz gün menüsü gibi geldi akşam menüsü olarak uydurmadım ama yinede karar senin canım
meryemalparslan pembeayakkabilikiz akşam yemeğine olmaz bence direk çorba ana yemek pilav salata tatlı olarak yapsan daha iyi olur . Çay gelmiyorlar sonuçta akşam yemeğine geliyorlarmış Yemek olarakta Sebzeli tavuk sulu şehriye çorbası Kürdan kebabı Mevsim salata Pirinç pilavı ve İncirli muhallebili pasta yapabilirsin bence
Sogukbaklava pembeayakkabilikiz yağlama güzel ama herkese hitap etmeyebilir . Et veya tavuk yapın ana yemek olarak tabi akşam yemeğiyse
Feyzosunannesi pembeayakkabilikiz akşam yemeğine geleceklerse eğer, ezogelin yada mercimek çorbası, kayseri yağlaması, salata havuç tarator, pirinç pilavı et kavurma yada soslu tavuk olur bence. Tatlı olarakta sütlü hafif bı tatli olabilir çayın yanında 🌸
pembeayakkabilikiz yohh_yavv akşam caya gelırız deyınce bende yemek ahır olur dıye düşünmüştüm ama sanırım yemek menüsü yapacağım canım teşekkür ederim
pembeayakkabilikiz erva97 akşam çaya demişler canım ondan bu sekılde yaptım demıstım ama yemek menüsü yapacağım teşekkür ederım
pembeayakkabilikiz Deniztalha evet canım haklısın yemek yapacağım çay deyınce ahır olmasın demıstım ama herkes yemek yazmış değiştirdim bende eşimin dedıgını yapcam 😃
pembeayakkabilikiz meryemalparslan aslında akşam çaya gelırız demıs ama yınede yemek yapacağım canım bende çok sagol 🌸
pembeayakkabilikiz Sogukbaklava aynen canım bende yemek yapayım dıyorum degıstırdım fıkrımı teşekkür ederim
elifgibii pembeayakkabilikiz çaya geliriz demişlerse ve siz yemej hazırlayacaksanız yrmeğe gelin demeniz gerekir o zaman😅 çay demişlerse ben olsam sütlü hafif bir tatlı yapardım ıslak kurabiye yapardım tuzlu bi kurabiye yapardım veya poğaca sonrasında meyve ikrami kuruyemiş ikramı yapardım en son çay faslı da bitince her bardağa farklı soğuk içecek koyup istediklerini seçmelerini söyleyerek servis ederdim
pembeayakkabilikiz elifgibii aynen canım bende öyle düşündüm o tarz yapayım dedım ama eşim olmaz dıyor arkadaşım gelıyor yemek yap dıyor 😄