----- kızım 2,5 yaşında 6 tane dişi çürük çekilmesi lazım ama anestezi adı altında yaptırmamız gerekiyor hiçbir doktor önermiyor Gaziantep de sedasyonla yapan bir yer var mıdır bu işlemi yapan tehlike boyutu nedir 2,5 yaşında yaptıran oldu mu ****
yldrm12 ----- 6 tanesini birden mi çekecekler? Eğer böyleyse çektirmeyin bir bir veya iki iki çektirin. Anesteziyi genelde kusura bakmayın engelli bireyler için yapıyorlar hani onlar çekim sırasında durmadıkları için. Sizinki korktu mu ondan mı genel anestezi yapacaklar
Tatlican ----- Anesteziyimi önermiyor dr Ben kızımı 4 bucuk yasinda yaptirdim 16 disi yürumus yani biz 2çüruk diye gittik Flimde 16 tane cikti Dünde kardesim yaptirdi kizinin dislerini anestezi ile 6diş 45bin
----- yldrm12 evet 6 tanesini birden çekecekler çekim esnasında durmaz diye anesteziyle yapalım diyorlar ama tehlikeli olduğu için de yaptırmayın diyorlar
asam Kucuk cocuklar o koltuga kendi istekleri ile oturup dis yaptirmiyo maleseff ben kiziimi 4 yasindayken genel anestezi ile dislerini yaptirdim bi problem yasamadim cok sukur doktor onemli
Prenses_Liya Tatlican Çok Şaşırdım bu yaşta bu çürük neden olabilir acaba kızım iki yaşında tatlı çikolata hastası korktum açıkçası bunları okuyunca
----- Tatlican genel anesteziyle önermiyor masadan kalkamayadabilir çok riskli diyor ama kızım sürekli dişim ağrıyor diyor
Tatlican Prenses_Liya Benim kızm 3yasa kadar abur cuburu gec dogru düzgün tatli bile yiyemedi alerjileri vardı yiyemiyordu Kardesimin kizida alerjik oda pek abur cubur yemedi Biz alerjiden guzel beslenemedi diye ona yoruyoruz bu çürükleri ama yinede bilemm Sizde dislerinde siyahlik olunca götürün dr a
----- Prenses_Liya doğuştan kaynakli anne karnında olabiliyormus yani abur cuburla pek alakası yokmus doktor öyle dedi bize
Tatlican annediyebiri kardesimin kizi 4yasnda ozelde yaptırdı Biz devlette 3ay sıra bekledik kızım icin sıra gelmedi o siradada devemli dişi ağrıdı antbiyotik antbiyotik esime dedim ozelde yaptiralim cocuk şurup ic ic olmaz boyle sonra ozelde yaptirdik
asam ----- tbi her ameliyatta risk vardir bende cok tereddut ettim direndim ama cocugumu o aciyi cekerken gormek daha kotuydu yani sizin vereceginiz bi karar biz cok zorlanmamistik o surecte sadece