berra_berra Kızlar bebeğim 38 günlük kilo alimi az elimden geldikçe emziriyorum sütümde yetiyo ama kilo almiyo görünürde bişey yok acaba arada mama versem mi diye düşünüyorum bide mama versem açaba meme redi yaşarmiyim bilgisi olan cevap versin lütfen 🙏
kbraat berra_berra yok canım hiç öyle hissetme alıyodur kırkından sonra toplanmaya başlıyolar yani bi sabah bi uyanıyosun yanakları şişmiş bi sabah bi kalkıyosun bacakları butlanmış
ipekipek1 berra_berra İyi akşamlar Benim de 20 kasım doğumlu kızım 2 haftadır kilo almıyor. 2800 doğdu zaten küçük. Sağlık ocağında tartıldı. Kıyafetleri ile 3650 çıktı. Siz naptınız bir çözüm buldunuz mu? Ben sağarak biberonla vermeye başlayacağım.
ogretmenanne2024 berra_berra bununla ilgili defalarca post açtım. En son çareyi mama ile desteklemede buldum ve situmun yetmediğini ya da yaramadigini anladım. 4. Aya kadar bekledim direndim ama malesef başlamak zorunda kaldım. Mama vermeye başlayınca bir haftada 300 g aldı. Tabi yine en iyisini doktor bilir önce doktora danışın. Moralinizi bozmayın sağlıklı olsun yeter bebeğim 4 buçuk aylık 5 kilo .
berra_berra ipekipek1 hayır malesef ailem mama ya karşı vermemi istemiyorlar bende elimden geldikçe sık sık emziriyorum uykudan uyandiriyorum emdikçe göğüse süt geliyomuş zamanla bakacaz artık 😊
berra_berra ogretmenanne2024 teşekür ederim ailem mama ya karşı elinden geldikçe verme diyolar bakalım randevu aldım doktora sorayım 🙏❤️
ogretmenanne2024 berra_berra Ailenize göre değil bebeğinize göre hareket edin. Ablamın 3 kızı da mamayla büyüdü hiç anne sütü alamayan bebekler var♥️♥️ ben de sütüm yetiyo sanmıştım ama yetmiyormuş dediğiniz gibi doktora sorun😘