ezgiii12490 Kizlar 2 sorum var 9.ay aşısı oldunz mu sonradan eklenmiş asiymis bir Kan tahlili oluyomus 9.ayda doktora mi yaptirdinz sağlık ocağına mi
Pnr22 ezgiii12490 doktor tarafından yapılan tahlil bende gittim bugün fakat bebeğimin burun akintisi boğaz kızarıklığından dolayı ertelendi haftaya kan tahlili vericez
Annegibi2006 ezgiii12490 9. Ay aşısını sağlım ocağında yaptılar bide menenjit vardı bu ay bizim onu özelde yaptırdık kan tahliline de baktılar
aysebb ezgiii12490 Aşıyı yaptırdık sıkıntılı bir aşı değil zaten size kalmış. Tahlili ise 12. ayda yaptırdık öyle dedi ebemiz ama sağlık ocağında olmuyor hastenede verdik kanı
aysebb ezgiii12490 Aynen size kalmış olsada olur olmasada ben yaptırmak istedim yaptırdım zararıda olmaz diye
Ogulluana ezgiii12490 evet 9. Ayda zorunlu değil o aşıyı bir yaşında oldu. Sağlık ocağında oldu bütün aşıları
gzmmt ezgiii12490 Bizimde hafta aşımız var ancak napsam kararsızım doktorum yaptırın dedi. Ay sonuda menenjit 2. Dozu var 🥹 Aşılar hep stres oluyor bana
angaralimom ezgiii12490 ben konuştum 12 nci ayda yapacağız dedi ayrıca Yumurta beyazına alerjisi olmamalı bebegin kan tahlili de yapılmalı