Gokcetmrs Merhaba arkadaşlar, kızımın cildi kuru ve alerjik. Mustela ürünleri dahil alerji yapıyor. Zeytinyağını banyolardan önce kullanıyorum günlük olarak önerisi olan var mı?
svgcn Gokcetmrs Doktorumun önerisiyle bepanthol sensiderm kullanıyorum ben. 1 gün sürüp 1 gün sürmüyorum.
Mervea Gokcetmrs biz doktor önerisiyle bioderma ürünlerini kullanıyoruz memnunuz nemlendiricisi şaöpuan vücut şampuanı
Emineyilmazz Gokcetmrs mustelanın alerji yaptığını nasıl anladınız . Ben 2 gündür sürüyorum. Hafif kızarıklık var. Ne zeytinyağ işe yaradı ne sebamed ne bepantol. Doktoru fucicort verdi o daha beter yaptı. Mustela aldım fayda etmiyor gibi
Gokcetmrs Emineyilmazz çok sarıp sarmalıyo olabilir misiniz?? 20 günlükken çok abartmıştım sıcağı yavrum isilik olmuştu
Ozlmre Gokcetmrs zeytinyag asit içerir cilde zarar verir. Ben hindistancevizi yagı sürüorm benmkide alerjik ve cildi cok kuru.. Sürekli nemlendiriorm yapck bişi yok
Annelik9292 Gokcetmrs benim oğlum öyleydi cildiye doktoruna götürdüm kendisi reçete yazdı eczanede hazırladılar banyo suyuna dahi yağ koyuyordum cildiye doktoru daha iyi biliyor.