miramiraa vücudun vermedi gereken kiloyu dengeli vermesini sağlıyor vücudunuza göre programlama ayarlanıyor ödemi atıyorsunuz vs. Sabah 9:30′u geçmeyecek şekilde sabah ilk önce ilk idrarı yaptıktan sonra tartılıyoruz sonra sabah 8:30-9:00 arası limonlu çay var onun içine mangolu Aloe Vera suyu koyuyoruz bir kapak içtikten 15-20 dk sonra shek içiyoruz bu shek öğün olarak geçiyor 3-4 saat tok tutuyor benim ki ahududulu beyaz çikolatalı shek çeşitleri var tabiki bu içtiğim shekten 1 saat sonra termo complete içiyorum yağ yakıcı bölgesel incelme sağlayan bir kapsül onu icince ya spor ya yürüyüş yada ev işi yapıyorum ki terletsin ardından saat 11:00 de ara öğün sade kahve iki kuru kayısı yada bir avuç leblebi veyahut meyve tüketiliyor 12-13:00 arası öğle yemeği ya kahvaltı tarzı ekmeksiz ya sebze yemeği köfte tavuk vs de olabilir bu yemekten yarım saat sonra yine sabah içtiğim çayın aynısını içiyorum 15:00 da ara öğün yoğurt meyve vs liste var o listeen hangisi uygunsa onu yapiyorsunuz akşam 19:00 da yemek yemekten sonra çay yine gün içinde sıvı tüketimine dikkat edilmeli su i ölmeli yoksa bir anlamı kalmaz ürünlerin ekmek tercihe bağlı ama önerilmiyor kızartma hamur işi pirinç vs yok bulgur var benim kullandığım 4 ürün ahududulu beyaz çikolatalı shek termo complete limonlu çay mangolu aloe vera suyu 😊