Meri-Mel Her yıl fenomenler çekiliş yapıyor, genelde etrafımdaki akraba arkadaş takip edip beni de etiket yapıyor şansı arttsin diye mesaj atan oluyor sorduğumda daha hediye çıkan yok acaba sizin katılıp kazandığıniz bir şey oldu mu merak ettim☺️💓
MiracAlpinveUmutunAnnesi Meri-Mel İsim olmaz hiç birinin çekilişi ile. Dev çekilişler samimi gelmiyor. Bir tek buket yıldırım ı takip ediyorum o samimi geliyor. Evdeki eşyalarının kızının küçülen kıyafetlerine kadar veriyor isteyene. Bazen içinden geliyor kahve makinasi falan veriyor öyle yani.
_YanakReisinAnnesii Meri-Mel hâlâ bu çekilişlere ve bunlara inananlar var mı ya 🥲ben inanmıyorum o yüzden de hiç kendimi yorup birşey yapma zahmetinde bulunmuyorum.
Meri-Mel MiracAlpinveUmutunAnnesi Ayyy ben de ilk kez onu takip ettim evet dün gördüm eşya konusunda çok gerçekçi geldi bana da bir de Bülent Ersoy taklidi beni benden aldı 😃🌸🌸🌸
usenmedimyaptimbirvelet Çekilişlere katılmadım ama birinin cinsiyet partisine katıldım 🤣😂😂😂😂 görümcem yüzünden bende gittim ama utançtan yerin dibine girdim valla çok komik bir ortamdı… ama fenomenler günlük hayatta iyilerdi daha ağırbaşlılardı hemde çok bilindik fenomenler🤪
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet kız sende influencersın da bizi mi kandırıyorsun murat övüç fenomenler ahshahha
Meri-Mel usenmedimyaptimbirvelet Aaaaa kiminkine katıldınız,resmen fenomen bir arkimiz mi var aramızda
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari HAHAHSHAHAHSHBSHDHDHD YA KEŞKE OLSAM OTURDUĞUM YERDEN PARA AKIŞI YEMİN EDERİM🤤 Ayrıca bülent serttaş beyide unutmayalım ❤️❤️❤️
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet ay valla iki link koyar villanı arabanı alırsın ahshaha gerçi senin evinin de villadan farkı yok 🩷
usenmedimyaptimbirvelet Meri-Mel yok ya arkadaş değil emureninkine gittim 🤣🤣🤣🤣 zishuda vardı tabi O zamanlar hamileydim bende,bana sandalye verdi çiğköfte poğaça ve içecek de vermişti O kadar gariban hissetmiştim ki kendimi… görümceme şimdi utançtan şuracıkta doğurcam ne işimiz var yaaa diyorum bi yandan da ikramları yiyordum
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari demee öyle nari 🥹💐 senin evinede besbe bayılıyorum sen gibi asil be 🥳
Meri-Mel NariNariKiminYari Ooooo villalar evler narissa senin de bir fenomen halin yok değil bir evin vardı arada gittiğin paylasmistin çok güzeldi
Meri-Mel usenmedimyaptimbirvelet Emure kim inan bilmiyorum hemen bakmaya gidiyorum 🤣😃🙈 Kız boşver kim tanıyacak bilecek seni 😃🙈ama herşeyi kayıt altina alıyorlar onu unuttum
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet yaa mutlu oldum 🥺🩷 benden kurtulamayacaksın sürekli evini öveceğim çünkü aahhshaa💘
usenmedimyaptimbirvelet Meri-Mel alıyorlar evet kameralardan kaçmak lazer ışınlarından kaçmak gibiydi 🤣 çok şükür paparazilere yakalanmsdım
NariNariKiminYari Meri-Mel ahhh ahh nerdee 🥲 bende fenomen olmak isterdim de eşim asla izin vermez. Teşekkür ederim 🩷