GokcelifMom beyzzsenturkk_ Sınırda çıkmış, daha sağlıklı bir sonuç için 2 gün sonra testi yenilemek daha iyi olur bence.
ZeydsMom beyzzsenturkk_ gibi gibi ama sinirda yine vermelisiniz 2 gune falan. Artis olursa gebelik vardir
beyzzsenturkk_ GokcelifMom 🤦🏻♀️ yani %50/50 mi🤦🏻♀️ benim bu stresim ne zaman son bulacak daha mı cok bekleseydim ki napayım
beyzzsenturkk_ ZeydsMom 🥺 % kac ihtimalle artıs olur ki böyle çıktıktan sonra düsme ihtimali var mııdır
GokcelifMom beyzzsenturkk_ Evet %50 lik ihtimal var şu an 🙂 2 gün sonra test verince stresin bitecektir 🌸
beyzzsenturkk_ cLearQueen 1 haftadan fazladır bekliyorum stresten mideme ağrılar giriyor bir türlü icimi rahatlatamıyorum kaç olması lazım ki gebelik icin ya da olamaması icin
Balkizlarim beyzzsenturkk_ aynen öyle kadından kadına da fark var eder bu durum hakkında hayırlısı neyse o olsun 🌸☺️
ZeydsMom beyzzsenturkk_ her gebelikte dusme dis gebelik sagkiksiz ve s zaten ihtimaller var. Siz kotu dusunmeyin 2 gun sonraki artisa gore bakin . Adet zamanina henuz varmi yoksa gectimi
GokcelifMom beyzzsenturkk_ Her iki ihtimal için de hayırlısı olsun inşallah 🙏 🌸 Bebiş varsa da nasibiyle gelsin inşallah 🙏
beyzzsenturkk_ ZeydsMom geçti tabi ki 20-21 gibi olmam gerekiyordu bide yoğun akıntım altıma kacırıcakmıs hissim vardı su 2 gündür de belime bıcak saplanıyor çok kuşkuya düştüm öyle aklıma geldi
sina0581 beyzzsenturkk_ Bence var 2 gün sonra tekrarlayın mutlaka benim ilk kızımda 12 çıkmıştı 2 gün sonra 214 çıktı yeni yükselmeye başlamış RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
beyzzsenturkk_ sina0581 🥺 ne diyim bilmiyorum üzüleyim mi sevineyim mi benim bide 2 yasında kızım var sanki hiç hazır değilim☹️
sina0581 beyzzsenturkk_ Benimkilerin arası hep 3 yaş korkma güzel güzel oynuyorlar hatta en yakın arkadaş oluyorlar hatta sen lavaboya vs gittiğinde büyük olan küçük olana bakıyor
Elfgrn beyzzsenturkk_ 5 ve üzeri gebelik sayılır yani şuanda gebelik var gözüküyor ama önemli olan bu değerin 2 günde 1. En az yüzde 60 artması sakın stres olma bende 5.67 ile öğrendim. Geç döllenme vs olmuş olabilir