Ndt 4.aya girdik bir türlü kurtulamadık konakdan, bebek yağı sürüp Konak tarağı ile tarıyorum temizleniyor , aradan bir hafta geçiyor tekrar kabarcık oluşuyor, kuruyup Konak oluyor. Napıcam, neyi yanlış yapıyorum bilemedim
Deletedmom245 Ndt bende ne denediysem aynısı oluyor, öğrendim ki bebeğin cildiyle alakalı bir durummış bir de dökülecek saçların yerinde çok çabuk tekrarlıyormuş
menis_21 Ndt Al bizden de o kadar bizde 3 ay 17 gunluguz Bebe yağı zeytin yağı badem yağı hepsini sürdük taradık sacları döküldü yavrumun konaklara beraber tek tek gitti. 2 gün sonra tekrar çıkıyor ama bizim azaldı gibi biraz öyle parça parça büyük büyük değil artık daha küçük kabuklar bizim egzamanız var bid2 acaba o mu tetikliyor diye düşünüyorum hergun banyo yapması kremlenmesi lazım ama ben hava şartlarından dolayı gün aşırı yıkıyorum o yüzden de biraz azaldı galiba ama bi bitmedi tükenmedi vallah. Bazı çocuklar da vücuttaki bir yağ yapıyormuş konağı o yağ bitti zaman konaklarda bitecekmiş ...beklicez artık...Bide bana zeytin yağının içine bi çimdik karbonat karıştır sür dediler kabartıyormuş bitiyormuş hemen ama bizim egzamanız var alerjik bi durum olmasın diye ben cesaret edip yapamadım....
Alya123 Ndt saf zeytinyağına biraz karbonat kat onu banyodan 40 dakika önce sür canım , sonrasından banyosunu yaptır Konak iyi durulayamazsan tekrarlarmış, güzelce durula bide şampuanı az dök 🤗 hemencecik geçer
Ndt menis_21 karbonta bende cesaret edemem ya. Her hafta yağlıyorum artık. Her gün banyo yapınca da oluyor ya . Mustela kullanıyoruz şampuan o mu yapıyor dedim doktora yüzü fln de çok kuru ama yok yapmaz o dedi
Ndt Alya123 karbonata cesaret edemedim ya ama iyice duruluyorum tamamen tertemiz oluyor , tekrar oluyor ,6 aydan sonra biter diyorlar bakalım
menis_21 Ndt Yok biz de mustela kullanmadan önce de vardı egzaması olunca Mustelanin stepia serisinin şampuanını ,vücut ve yüz kremini yazdı onları kullanmaya başladık ben yine Mustelanin şampuanını kullanmaya başlayınca azaldı diye düşünüyorum ...
Alya123 Ndt bende öncesinde yakar gibi düşünmüştüm ama zeytinyağı ile krem kıvamına geliyor bir sorun yaratmadı bize 😊 tabi ki sizin tercihiniz 🤗
Ndt menis_21 bilemedim ki babe yada bioderma denemeyi düşünüyorum bide, gerçi büyükler bebeklerde olur biraz büyüsün geçer diyor ama bebeğimin kafasını öyle görünce duramıyorum