Dorukcum_16 Bebem 1.5 aylik ve onceden ciş yapsada kokmuyodu. Bu 1 haftafir kucagima aldimda yoğun asidik koku geliyor. Bebegim de alerji var ve sadece diet mama yiyo sutum yok fakat hep yiyodu. Enfeksiyondanmi acaba basina gelen varmi normalmi???
Defnem_ Dorukcum_16 canım benim kızımda enfeksiyon vardı kız bebeklerde özellikle olurmuş ve rahatsız eder bence doktora sor bi test yapsın
37inci Dorukcum_16 evet canim üsüttüg icin koku oluyo benim oglumda idrar yolu enfeksiyonu atlatti cogu bebekdede olur bu durum
haticeozkil231 Benim bebeğimde de öyle oldu test yaptılar idrar yolu enfeksiyonu cıktı canım doktora göster bence
Mutluluk haticeozkil231 mamayı bilemem ama enfeksiyon olabilir 50 günlükken oğlumda da vardı 10 gün hastanede yattık geç olmadan bı idrar verin derim. Enfeksiyon böbreklere vuruyor çünkü Umarım yoktur Cok geçmiş olsun şimdiden 🙏
deletedmom719 Gundogduu ne gibi bir tedavi uygulandı acaba. Benim bebeğimin de kokuyor. Ama herhangi Bi sıkıntısı huzursuzluğu falan yok
barbarosunannesi Dorukcum_16 bizde diet mama kullanıyoruz koku var ama huzursuzluk uykudan bagrırak uyanma olmadığı sürece sıkıntı olmaz denmişti inşallah bişey yoktur
Dorukcum_16 barbarosunannesi ya hic sorma bu 2 gundur ole uykuda agliyo cok kokuda olunca suphelendim bendr
aramzamzam Dorukcum_16 bizdede koku başladı enfeksiyondan olabiliyor huzursuz aglayarak uyanıyo hastaneye gitmek gerek ama soğuk da salgın da daha çok hasta ederm diye korkuyorum
Gul_cel aramzamzam Evet bizde aynı durumdayız bende götürmek istemiyorum salgın hastaneler fena halde ya
Gundogduu deletedmom719 doktor ilk olarak sonda ile tekrardan idrar aldı emin olmak için enfeksiyon ondada çıktı yatış yapmamızı söyledi devlet hastanesine gitmiştik bu arada fakat hastanede yatak olmadığı icin 6 tane antibiyotik iğne tedavisi başlattılar 3 gun sabah akşam vuruldu iğneleri. İğneler bittikken sonra tekrardan sonda ile idrae aldılar çok şükür sonuçlar temiz çıktı bebegim erkek hemen sunnet ettirdim tekrarlamamasi için
[silindi] Benim oğlumda çok terlediği için oluyor. Başlarda idrarı sarı ve kokulu olunca enfeksiyondan şüphelendik ama değilmiş aşırı terleyip sıvı kaybettiği için öyle oluyormuş. Tedbir amaçlı bi dr a gidin tahlil bakılmadan emin olunmaz ne yazıkki
Dorukcum_16 Gundogduu aa cidden mi benim de oglum var ozelde defalarca idrar kulturu veridm her veriste etraftan bisiler bulasti die sonuc yanlis verdi bende sinirlendim dahada gitmedim cunku bebegim henuz 1 aydan küçüktü. Simsi 1.5 oldu koku var. Sunnet neden iyi geliyo ki ona şaşırdım.
deletedmom719 Gundogduu öyle mi sünnet mi olması gerekiyor hemen. Bizimki sünnetli ama bilemedim 🤷♀️