eyberenimo Kızlar aç olan karnı doymayan bebek çiş kaka yapar mı bebeğim 3 aylık sütüm yok denecek kadar az hatta memedeyken emip sinirleniyor ama günde 2-3 kere az miktarda kaka ve 5-6 kere çiş yapıyor 5-6 dolu bez demiyorum sadece 5-6 kez çiş yapıyor diyorum
CaganikoFernandez eyberenimo Canım aynı durumdaydık biz de bebeğim kilo almamış evde tartı varsa mutlaka kilosunu takip edin haftalık gereken miktarı alıyor mu bakın ben çok üzüldüm 1 aydır hiç tartmamıştım almamış dün sma comfort başladık önce emzirip sonra dünden beri takviye veriyorum bebeğime aç kalmış meğersem ☹️
cns62033 eyberenimo emzir sonra mama ver eğer içiyorsa doymuyordur.memede süt bulamazsa sinirlenir.bide çişli bez hani değiştiririrya bi kaç kere yapmış olurya sanırım ondan sayıyor.kakayı degil çişi esas alıyorlar.çünkü bazı bebekler 2-3 günde bir yapar.en net sonucu tartı belirler.eğer almışsa doyuyordur.en az 500 gr ama bu 3 aydan sonra düşüşe geçer.bebek hareketlendikçe yavaş alır kilo.
cns62033 CaganikoFernandez aynen bak bi öğün mama ver mesela gece yatarken felan.sütün dolar iyice diğerine de rahat emzirirsin