Yaklaşık 2 hafta önce atesle hastaneye gittik viral enfeksiyon gecirdigini soyledi doktor. Evde takip dedi once sonra yenidogan yogun bakimda gozlem altinda kalsa iyi olur dedi. Ben birakmak istemedim. Durumun ciddi olabilecegini dusunmedim cunku. Yogun bakimdakiler serviste anneyle takip edelim dediler. 3 gun kaldık. Antibiyotik hava burun temizligi yapildi hep. Ciktigimiz gun öksuruk basladi hafif hafif. 3 gun sonra doktora kontrole goturduk keske daha kalsaydi dedi. Ama genel anlamda iyiydi cigerlerinden ses de gelmiyordu. Baska doktora gittik gayet iyi duruyor dedi. Grip sonrası oksuruk normal dedi herhangi bir anormallik gorurseniz getirin dedi. Burnu temiz. Hirilti felan da yok. Balgamı var biraz bende olabildigince sırtına pat pat yapıyorum. Hava veriyorum serum fizyolojik koyup. Hala öksuruk var. Ama sadece uykudan uyanirken felan rahatsiz edecek derecede de degil. Bu kadar uzaması normal mi bilemedim.
Basta hastanede tutmadım diye vicdan yaptim belki surec bu kadar uzamazdi😮💨
viral enfeksiyon sonrası devam eden balgam öksurük yaşayan oldu mu? Ve bebegim 40 gunluk 😑