fhy Hanımlar adetim 3 gün geçti evde yaptığım testlerde silik pozitif ama kanda negatif kan vermiştim 3.94 çıkmış yükselir mi sizce
Uraztos fhy bence yoktur regl döneminde olduğunuz için bu sonuç çıkmıştır. Benim reglime 10 gün vardı sonuç 11 çıkmıştı
fhy beyzzsenturkk_ Hastalık gününden önce kasıklarım ağrıyordu hele ki sağ kasım 3 gün adetim gecikti başka bir belirtim şu an yok 4 gün önce bir kan testi yaptırmıştım 1.2 çıkmıştı ama evde ne zaman test yapsam silik çizgi çıktı
beyzzsenturkk_ fhy benim de reglşm gecikti bu ay ondan sordum herkesin mi gecikmis anlamadım ki bende birazdan gideceğim kan vermeye
fhy beyzzsenturkk_ İnşallah bu Sabah haberler alırsınız benim zaten bir bebeğim var daha 11 aylık günüm geçince hemen stres oldum acaba var mı yok mu diye 😂
fhy Bu test benim daha önce yaptığım test size silik de olsa pozitif dediğim ama kandq negatif çıktı dedi
beyzzsenturkk_ fhy benim kızımda 2 yasında simdi geldim hastaneden yüreğim ağzımda valla çok heyecanlıyım 😂😂😂
fhy beyzzsenturkk_ Özelde mi verdin devlette mi özelse birazdan çıkar merakla bekliyorum o zaman İnşallah pozitiftir istiyorsan tabii