menis_21 Nghnemrh Dişi sıkıntı etme Allah ne zaman nasip ettiyse çıkar geç çıkan diş daha sağlam sağlıklı olur derler.
Diladenizim2504 Nghnemrh 9 aylık kızım var 8 dişi var ama hala yiyemiyor bence yemeye engel değil canım bizimki hala çiğnemeyi bilmiyor
biroglananasii Peynir, avakado, yumurtanın sarısını verebilirsin canım. Bir de ben aptamil ve arı markasının kahvaltılık mamaları var vitaminli meyveli sütlü pekmezli falan ondan veriyorum çok seviyor
Nghnemrh biroglananasii hala karışım yapıp veriyorum bebek bisküvisiyle ayrı ayrı verincede doymuyor gibi geliyor
biroglananasii Nghnemrh kaçta uyanıyor sabah ? Mesela biz geç yatıyoruz 10 da kalkıyor oğlum kalkar kalkmaz emziriyorum. Bir saat sonra da ben kendime kahvalti hazirlarken ona da hazırlıyorum beraber yapıyoruz. Böylece çok acıkmadan kahvaltısını vermiş oluyorum doymama gibi bir şey olmuyor. Zaten hala daha küçükler maksat kahvaltı alışkanlığı kazansın.
Nghnemrh biroglananasii 7de kalkıyor mama içip 9da tekrar uyuyor 11-12gibi kahvaltı yapıyoruz oda karışım yiyor
Nghnemrh Diladenizim2504 bnmki çiğniyor agzına ekmek verdiğimde ama dişleri çıkmadığı için eline birşey vermeye korkuyorum
Diladenizim2504 Nghnemrh İnan ben dişleri varken bile çok korkuyorum boğazına takılırsa falan diye bu işin videolarını falan da izledim ama o an korkuyla ne yaparım bilmiyorum