Baklavanida Yatak odasınında eşyaların yerini değişcem şuan ki haliyle çok dar ama düşündüğüm hâle gelirse kocaman alan açılacak elbise dolabının yerini nasıl değişebilirm kolay şekilde
LezizeNine Baklavanida büyük gardropsa tek başına yapman imkansız canım dolabı komple sökmek gerekiyor
derinsmayko Baklavanida Max 4 kapılı dolap falansa içini boşaltıp döndürebilirsiniz belki o da ama 5 yada 6 kapılı olanları tek başınıza yapmanız mümkün değil pek sökmek gerekir
crazymom23 Baklavanida ayaklarının altına patates koyarak ama tek başınıza olmaz birinin patates koyacak kadar kaldırması lazim
Baklavanida LezizeNine büyük canım içini boşalttm da itemedim arkadaşımı çağırdım o gelecek yapabilirsek onunla yapacaz
Baklavanida derinsmayko 5kapaklı içini döktüm de itemedim bile milim oynamadı arkadaşımı çağırdım onunla yapabilirsek yapacaz. Ya eşim yapmıyor ki onunla yapsak daha kolay erkek gücüyle bizimki bir değil oda uğraşmaz böyle işlerle ama değişssem alan açılacak 2adım yer var
Baklavanida @crazymom23 @ikibebekannesi34 @LezizeNine @derinsmayko makyaj masasının ayağı kırıldı ama oda yapıldı 😅
LezizeNine Baklavanida ay kız yaptınız mı nasıl gitti dolap 🙄 içine sindiyse tamamdır canım 😍 olsun her taşımada illa oluyor bişeyler can sağolsun 😁
Baklavanida LezizeNine sormayın valla nerden bulaştım dedim ama sonradan pişman oldum 1ay önce ameliyat olmuştum hiç aklıma gelmiyor ameliyat dikiş kayınvalidemle konuşurken o dedi daha yeni ameliyat oldun ağır işle ne uğraşıyorsun diye o öyle diyince aklıma geldi