Melike-Alya Kızlar ben bugün kontrole gidecem 1 sene doldu taktıralı rutin kontrol nasıl oluyor giden varmı kan değerlerine falan mı bakıyorlar ne yapıyolar ona göre bişeyler yemeden gideyim 😆
Lifee Melike-Alya Merhabalar, implant siz de adet düzensizliği yaptı mı acaba u da başla yan etkisi oldu mu ben de taktırmayı düşünüyorum da
Eminekerim Merhaba Bende bir yıl önce taktırdım ama kontrol istedi mi DR hatırlamıyorum. sizde sinirlenme olarak yan etki oldu mu ? Ben kendimi çok sinirli hissediyorum implant yüzünden mi acaba diyorum hatta çıkartmayı bile düşünüyorum
yasmiiina Eminekerim ay bende çok sinirliyim zaten öyleyim daha da fazla oldu😂 hormonları etkilediği için diye düşünüyorum 🤭
Lifee Eminekerim Merhabalar, implant siz de adet düzensizliği yaptı mı acaba u da başla yan etkisi oldu mu ben de taktırmayı düşünüyorum da
Eminekerim Lifee Merhaba Regl olmuyorsunuz bu yüzden zaten hamile kalınmıyor. Ama ben regl olmamaktan dolayı kendimi çok sinirli hissediyorum bu yüzden çıkartmak istiyorum sizde taktıracaksanız bunu göz önünde bulundurun
zaynmom Sedaw tecrübeli yerde yaptırmanı tavsiye ederim videolarda hep tak diye taktıklarını gördüm ama bende 15 Dk uğraştılar sonunda da dikiş attılar bir hafta acı çektim kobaydım resmen