hzlzynbinci  Bebeğim 4ay20günlük sizce göz rengi değişir mi ? 2Teyzemiz amcamız halamız renkli gözlü,benle babası kahverengi.
kardelen1209 hzlzynbinci benim kizimda mavi ben ela eşim kahverengi 😁 renkli gozlu babamla kayinpederim var degisir mi bende bilmiyorum 4 aylik banada degismez gibi geliyo 😁
Deletedmom_223 hzlzynbinci benim oğlum yeşil gözlüydu 3.ayindan sonra değişti.Cok istemiştim babasının gözlerine benzemesini.Neyse sağlıklı olsun çok şükür şimdi de elaya benziyor 😊
lceLady hzlzynbinci Bu renk değişir diye düşünüyorum Tam olarak ne renk olduğu belli degil Aydan sonra yavaş yavas ya degisir ya kalir Benim bile 5 yasina kadar gözlerim fotoğraflarda hep mavi sonra yeşil 36 yasindayim artik yesil degil 🤣 Değişik bisey bal sarisi gibi Küçük çocuğumunda siz gibi maviydi yeşile döndü ilk 3-4 aylık donemden sonra kii su an 1,5 yasinda bazen renk degisimi oluyor yesil ama bazen mavi gibi ne oldugu belirsiz.. Ortanca çocuğumda mavi dogdu her renke büründü mavi yesil 7-8 aylikti ela gibi oldu simdi artik kahverengi. Renk oturdu değişmez Buyuk cocugum maviydi mavi kaldi. Ama mavi olacaklar belli ediyor kendini Cam gibi oluyor net bir renk yani O yüzden bu renk degisir diye düşünüyorum
hzlzynbinci arslanmom yaa öyle mi dersiniz ? Sağlık en önemli temennimiz ama maviş de yakışıyor bebeme ne yapayım 😁
arslanmom hzlzynbinci bence öyle degişme olasılıgı var ama çok düşük bu saatten sonra. Bende hep öyle dedim benim gözüm yeşil eşim kahverengi sıpam mavi ne alakaysaa 😂❤️eşimin ailesinde renkli göz yok ama benim ailem yeşil 😂😂😂