seeymaa Uyumayan anneler uyumamayan bebişler😓 kaç aylık/yaşında bebişler muhabbet edelim barii ben 2 saattir sallıyorum 4.ay atağındayız 🙄
canissmom seeymaa benimki 2,5 aylık. Ben onu uyuttum ama benim uyku kaçtı. Sabah bu anlara kıza kıza kendimi yataktan kazırım artık 😂💆🏻♀️💆🏻♀️
Ccyyln seeymaa bizimki bu gece 100 kez uyandı herhalde ayağımda sallıyorum ben de şu an ama gözü benden daha açık 😂 9 ay bitirdi bizi
zeynepplt seeymaa Benimde 50 günlük uyumadı ya zaten 5ten sonra kalkınca bundan sonraki uykular kuş uykusu bile değil 2dk dalış uyanıyor kucağımda dalıp bırakırken uyanıyor hiç şaşmıyor ya 4.30 5ten sonrası bana eziyet 🥺
minervadefne seeymaa bizimkide hem atak haftasında hem dişi çıkıyor mahvolduk kaç gündür 6 ay 25 günlük🥲 zor sakinleştirdim
seda2 22 aylık doğdu doğalı hiç uyku yok gece her saat başı uyanıyor şimdi de iki saate yakın sallıyorum inşallah uyacak :(
alparslan38 seeymaa 13 aylık bı saat önce kalktı şimdi geri uyuttum zor oldu biraz ama oldu şükür darısı başına
minervadefne seeymaa tedagil jel almış eşim eczaneden çok mızıkladığında ve uyumadan önce onu sürüyorum 🥲