Dlsd Merhaba 69 günlük bebeğimde gezdiğim üçüncü doktorun da verdiği teşhise göre reflü hastalığı varmış.Sürekli kustuğu yetmezmiş gibi ;bütün gün emmesine rağmen ;bide sütüm az geliyor.Bebeğim iki ayda sadece bir kilo almış.Doktorlar kilosuna takmış durumda.Asla mama vermek istemiyordum ama artık ek olarak vermek zorunda olduğumu çocuğumun davranışlarından da anlıyorum.Neyse çok uzatmadan doktor AR (anti reflü) Mama kullanmamı söyledi.Benimle aynı durumlarda olan ya da bu konularda bilgisi olan var sa paylaşırsa sevinirim.
Sdnrbltyrbs Dlsd benim bebeğimde de reflü var bir de sütüm çok gazlı geliyor. Ben hem ar ve ac kullanıyorum. Bende anne sütü
Mrvbsk Aynı süreçleri yaşamışız. Çok kusuyordu kızım, kilo alamadı ve kustuğu için hep aç kaldı sürekli emdi sütüm azaldı yetmemeye başladı. Doktor da aynı şekilde bize bebelac Ar mama önerdi. Üzerinden 2 ay geçti kızım çok güzel kilo aldı. Kusmaları YÖK denilecek kadar az. 3-4 günde 1 kez felan. Mama vermemek için direnirken bebeğimize esas kötülük yapıyormuşuz. Reflüsü düzene girip kusmaları azalınca ve doyduğu için bebeğim mutlu olunca anladım. Hiç düşünme başla derim.