kubraF Kızlar bebeğim memeye çok düşkün. Hep emmek ister. Şimdi 53 günlük olduk 2 saatte bir emzirmeye alıştırıyorum oyalıyorum yoksa hep emmek istiyor. Sorun şu ki çok emmek istiyor göğsüme alıyorum 2-3 dakika çok güzel aktif emiyor sonra kafasını geri çekip tekrar emiyor çekip emiyor ama sürekli. Göğsümü çeksem ağlıyor emmek istiyor ama neden böyle yapıyor çekip geri bırakıyor sürekli ? Kaldırıp gazını alıyorum ama yine aynı. Diğer memeyi istediğini düşündüm diğer memeye geçince yapmayı bırakıyor ama onda da aynı 2-3 dk sonra başlıyor. Zaten yağlı kısmını alması için diğerine geçmek istemiyorum ama böyle yaptığı için alamıyor. Meme reddi böyle mi olur ama çok seviyor emmeyi ? Anlamadım 🤷🏻♀️Sütüm az gelmiyor yetiyor şükür acaba fazla mı geliyor ondan olabilir mi ?
Saida_Safiye kubraF benimkinde yapıyor gazi olunca onu çıkarana kadar yapıyor bazan çok yapınca tam Yan yatiyo şekile getiriyorum u zaman emiyo
Alieymen65solin kubraF Benim oğlum da sürekli emmek istiyo bende her istediğinde veriyorum saat belirlemiyorum siz doğru pozisyonda tutuyor musunuz pozisyonda önemli belki yoruluyordur dinlenerek emmek istiyordur🤷🏻♀️
gvnkbr kubraF benimkide yapıyor arada bı bakıyorum süt yok 😂çok demişsin belkide çok geldiginden yapıyordur ?
Urunzeynep kubraF benimki 3 ay 20 günlük 10 gün önce sağlık ocağı hemşiresi bi kaç dakika emip çıkarıp bidaha emmeleri başladımı dedi evet dedim emmek istemiyo zannetme etrafı keşfediyo dedi bizimki etrafa değilde benimle oynamaya calisiyo memeyi çıkarıp gülüyo böyle böyle çeke çeke yara yaptı uçlarını
Yorgunanne1 kubraF bnmkide yapıyor ama ya gazı varken yada uyumak istedğnde yapıyor. Hem meme istiyor hem memeykr kavga ediyor. Canım gazı çksada baya gazları oluyor bitti sanma
Mevara kubraF yalnız değilmişim🤭 aşının huysuzluğundan sandım ama büyüdükçe emmesi azaldı meme de en fazla 10 dk duruyordur sürekli çekiştirip ağlıyor. Sıkıyorum sütte geliyor anlamadım gitti 🤷🏼♀️
tugbaninpenceresi @kubraF gazı olduğunda o şekilde yapar canım, etrafta ses varsa yapar, dikkati dağılırsa yapar, emzik vermiyorsan emzik niyetine yapar, uykusu varsa yapar, ve toksa yapar... bunlardan biridir yani bizde böyleydi hala da böyle 5 aylığız
Garfield kubraF o 2-3 dakikada önsütü alıyor. Yağlı kısmı emerken fazla efor sarfetmesi lazım zor geldiği için bırakıp emiyordur çenesi de yoruluyordur
Mtzzeynep kubraF Benin kızımda 78günlük aynı şekilde 2-3 dakika güzel güzel emiyor sonra çekip bırakıyor tekrar alıyor bide göğsümün ucunu çektiriyor oyun haline getiriyor. Bende gazı vardır diye kaldırıyorum tekrar yatırıyorum yine aynı şekilde emiyor çok emince de kusuyor bu sefer bende çok emmesine izin vermiyorum.🙈