Miracinannesi_ Iyi geceler kizlar rica etsem avize secmeme yardımcı olur musunuz Ev geniş bir tarafta oturma grubu bir tarafta yemek masasi var Oturma grubu olan tarafa soldaki avize alınacak yemek masasi olan tarafa sağ ustteki mi daha uygun olur yoksa alttaki mi
Alpnrr Miracinannesi_ aynı modelden annemde var ve alttaki sarkıt model yemek masası üzerine daha hoş duruyor 🌸
elifkesim Gold mu olması gerekiyor acaba 🥰 benzerini kullanıyorum konforlu avizeler. Sağ altta ki yemek maması için daha şık
Miracinannesi_ ahsen19hamza24 Alpnrr eebru1234 MerveH_ bende öyle düşündüm kizlar sizde aynı düşününce emin oldum çok teşekkür ederim
Miracinannesi_ elifkesim ya aslında başta öyle de düşündük ama ledlerde 3 ışık özelliği var diye bunu seçtik görsel olarak daha güzel modeller de var dediğiniz gibi
elifkesim Miracinannesi_ bende salonumda üç renkli olanın benzerini ama yemek masam tarafında rustik olanı kullanıyorum ahşap mobilyalarım benim de şıkda duruyor 🥰 ledleri fazla aydınlık oluyor mesela yemekte bir tık loş seviyorum ben
Miracinannesi_ elifkesim çok hoş gerçekten ama salon dikdorgen bizim bu seçtiğimiz avizeyle birlikte sırıtabilir eskiden iki ayrı odaymis sonradan birlestirmisler kare geniş alan olsa bir alan ayrılıp düşünülebilirmis aslında ama bizim evde oda içinde oda gibi bir görüntü var
elifkesim Miracinannesi_ hmm anladım 🥰 o halde sizin seçtiklerinizde çok yakışacaktır eminim. Yaptırınca bizimle de görüntü paylaşırsınız sağ alttaki tamamlayıcı duruyordu diğer seçtiğiniz ürünle