Ayrıca bakın arkadaşlar aydın Adnan Menderes üniversitesi hastanesinde 2016 yılında bir skandal yaşandı. Bir hekimin çocuğu kaydıraktan düşüyor. Tıp fakültesinde tomografi çekiyorlar. Tabi ebeveyni doktor olunca vatandaş gibi bilgisiz ve cahil değil. Ne kadar radyasyon verildi diye araştırma yapıyor. Bakıyor ki sadece beyin bölgesine 5000 mgy doz verildiğini öğreniyor. Hastaneye dava açıyor. İnternette var araştırın.
Öyle tıp sektörüne gözünüz kapalı güvenmeyeceksiniz. Bir salgın oldu milyonlarca insan öldü. Çaresi bulunabildi mi? Kanserin çaresi var mı? Bakın antidepresan ilaçlarının 30 yıllık süre içersinde demans hastalığına yakalanma sıklığını arttırdığı ortaya çıktı. Bilimsel makaleler var lütfen okuyun. Sağlık sektörüne körü körüne ne inanın ne güvenin.
Ben de o doktor gibi bilgi istedim hastaneden. Bana cevap verme zahmetinde dahi bulunmadılar. Halbuki nükleer fizik profesörü Doğan Bor bey vatandaşın bilgi siteme hakkı var diyor. Başhekimler bana bile cevap verme tenezzülünde bulunmuyor diyor. Burada maalesef bir Türkiye gerçeği var… Maalesef