kbra1233 4aylık bebeğim var uyumak istemiyor uykusu gelince sürekli ağlıyor damla vb bir şey kullanıyor musunuz ne yapmam lazım
nurrrum kbra1233 benim kızım da 4 aylık çok güzel düzenimiz vardı ama son bir haftadır çok değişti uyumuyor uykusu olsada direniyoe şuan bile uyutmaya çalışıyorum ağlama krizlerine giriyor yoruldum 😔
incirela Bizimkide 4 aylik 6 gunluk huyu suyu cok degisti ,sizde de öyle oldu mu cocugum bambaska oldu ,ne uyku falan yok ,gündüz bile uyumuyor .gece uyutana kadar direniyor
seddackr incirela sizin de 20 ağustos mu? Benim kızım da öyle ya hemde 1 aydır. Uykusu var uyuturken ağlıyo kıyameti kopartıyo. Kucakta pışpışla uyuyor o pozisyona geldiği anda başlıyor ağlamaya. Yatırınca da hemen uyanıyo kolumda tutuyorum bir süre şanslıysam da koyunca uyumaya devam ediyo
seddackr incirela gece uykusu nasıl? Benimki 2 saatte bir acıkıyor başlıyor kıpırdanmaya. Gece 2-4-6 ve en son sabah 8 de uyanıyor. Yenidoğan gibi uyku süresi hala :(
incirela seddackr evet benim 20 ağustos aynen benimde öyle oluyor ,çok direniyor .uyurken bile gece 2 saatte bir kalkıyor
Shsb Bu dönem atak dönemi oluyor 4. Ay uyku gerileme atağı maalesef bu dönem uyku konusunda çok sıkıntı çıkarıyorlar hatta ben ilk doğduğu günleri bu dönem mumla arar olmuştum sabır gerekiyor bacılar yapacak başka da bir şey yok kendinize şöyle teselli edin bunu yaşayan bir tek siz değilsiniz son da olmayacaksınız ve bu geçici bir süreç 4,5 ay olana kadar çekiyoruz maalesef
bircocuklubirkedilibirbebekli 4 ay 5 gunlukten selamlar bizde öyleyiz ne zaman bitecek bu atak cidden çok yorucu beyin kalmıyor agresif oluyorum yorgunluktan.