Gtcp Polikistik overim 1 yaşında benim var baya zor oldu bebğm adetim gecikti normalde günü gününe oluyordum polikistik over olup hmn hamile kln varmı ikncç
63_hulya_63 Gtcp korunmuyorsaniz adetiniz geciktiyse test vermeniz gerekir burdakiler bilemez .pcos olup 2.3.4.cocugu doğuran çok kişi var herkesin rahmi farklı siz test vermelisiniz ne desek de gerçeği yansıtmayacaktir .
gg3848 Gtcp ben gebelik planladığım dönemde doktora gittim polikistik gibi duruyor dikkat et kilo alma vs dedi ama ilk ay hamile kaldım
gg3848 Gtcp hiç belli olmuyor bir kere doğum yapınca rahim bir sonraki gebelikte daha kolay tutuyor diyorlar allah gönlüne göre versin inşallah
ElifDeniz21 Gtcp Banada geçen muayenede teşhis koydular bizimde ikinci denememiz ama adet oldum yine ☹️
Gtcp gg3848 ElifDeniz21 olur inşallah en büyük etken strsten kaynaklı hayırlısı elbet birgün olursun inşallah
ZeydsMom Vr brda oyle hamle kalan cok ikncc ucncc olan var bile cok goruyrz burda hamlelik istemyrmuydnz yoks istiyormsnuz
Gtcp 63_hulya_63 yarın alıcam kaset test çıkrsa kan veirirm eşim almayı untmş ben gideck tm soğuk diye gtmedm