Okuyannanne Kızlar sütümü sağarak artırmaya başladım 3. Günüm bugün Gerçekten hem emzirerek hemde sağım yaparak süt artar mı ? Bi de ne zaman sonuç verir süt üretimi
Tazeanne68100 Okuyannanne kesinlikle artar ben azaldığını hissedince öyle yapıyorum artıyor beyne bebek ac sinyali veriyorsun sut üretimi artıyor
hemshireanne Okuyannanne artar artar. Sadece sagarak besinci aya geldim. Bide sicak biseyler icin. Hep su icin derler su iciyodum oda isisinda ama sicak icince daha iyi oluyomus. Hem sut kanallari gevsiyor. Sut akisina da iyi geliyor
Elizz2023 Okuyannanne kuru dut çayı ve bestlak damla da artırıyor sütü ve tabii ki sağım da etkili ama enn önemlisi sütüm artacak deyin hiç moral bozmayın bu çok önemli ☺️🌸
Cns15 Okuyannanne sağma makinası aldım öğretmenim küçükken hep sağdım biberona koydum hem gelip emzirdim yani nasıl yapılıyor diye bişey yok makinayla sık sık sağıyorsun o kadar
Okuyannanne hemshireanne Tazeanne68100 Cns15 Hepinize çok teşekkür ederim 3 gündür sağıyorum artmaya ne zaman başlar
fatmaaaab Elizz2023 merhaba benim bebeğim de sadece sağ memeyi alıyor o da uykuluyken günde kaç kez kaç dk sağım yapıyorsunuz bir de sadece sağımla bebeğini besleyen anneler var mı merak ediyorum
Elizz2023 fatmaaaab Merhaba ben 8. Ayda emzirmeyi sonlandırdım sütüm tamamen kesildiği için emzirdikten sonra sağıyordum genelde öncelik bebeğimin emmesiydi dakikasını falan hatırlamıyorum pek ☺️🌸
yagmurum12 Okuyannanne merhaba.. Bende aynı dertten muzdaribim.. Sağarak sütünüz çoğaldı mı? Birde kaç gün sonra netice aldınız
surprizbebe Okuyannanne benim de tek meme baya az geliyo. Bebeğim de az emiyo atak dönemindeyiz. Emdiğini emiyor üstüne sağıyorum. İnşallah artar