zzehir Selam kızlar kendime koltuk takımı almayı düşünüyorum kumaşı leke tutmayan rahat Öner’e bileceğiniz kullandığınız memnun kaldığınız varsa fikir verin bana
zzehir cocomelon33 Tay tüyünü çok duydum öneren çok olmuştu ilk sırada o var açık renk alacağım için leke tutmayam almak istiyorum
cocomelon33 cocomelon33 bellonadan bu kumaştan koltuk yaptırıyorum henüz gelmedi ama tay tüyünün yeni tarzları dediler.
Tatlican zzehir Tay tüyu artik yokmuş Koltukcu esimin enistesi o cok eskide kaldi dedi Anneme aldik adini sormadım kumaşın ama eniste leke tutmaz deyince guvenip aldim Sizde alirken sorun birde anneminkisi makine ile yikanmaz esneme yapar dedi annem zaten elle siliyor ama siz sorun makine ile yikaniyormu diye
Tatlican Benim 8 yil onceki aldigim takim tay tüyü toz leke tutmuyor Bu eve gecince köşe koltuk aldim Kadife aşri toz gösteriyor ama leke tutmuyor Oyönden bari iyi fakat her gün süpüruyorum aksam olunca supurmemis gibi birazda ben takıntılıyım oda var tabi
zzehir Tatlican Kadife kumaş almayı düşünmüyorum bende iki renk olunca kirli gibi geliyor bana düzelt sil yoruyor beni umarım istediğim gibi takım bulabilirim
zzehir baloglum_e Tay tüyünden sonra nubuk oldu sanırım arkadaş dedi gibi tay tüyü kalmamış nubuk bakayım
zzehir Tatlican İnşallah ya ilk defa koltuk takımı alacam depremden sonra kendime ikinci elden çok eski almıştım şimdi yavaş yavaş eksiklerimi almak istiyorum