nilaykara Merhaba , 23 gün önce doğum yaptım 3 tane dikiş atmış doktorum . Dikişlerim sanırım hala düşmedi, nasıl düştüğünü anlarım nasıl hızlı düşer hala canım yanıyor ?
pinar61 nilaykara 1 ayı bulmuştu.toplamam batikon vermemişti doktorm sonra verdi öyle daha çok rahatladım.Kendi kendine çok ağrı ve sızı yapıyor
es6 nilaykara öncelikle geçmiş olsun, batikonla pansuman yaparak dikişleriniz daha kolay düşmesini sağlayabilirsini ve mutlaka kuru tutmanızı öneririm benimde dikişlerim fazlaydı saç kurutma makinesiyle sürekli kuruttum batikonla pansuman yaptım 30 gün içinde iyileşti dikiş iplerinizin rengine göre elinize gelir mutlaka anlarsınız düştüğünü.
nilaykara es6 Ben hiç dokunamıyorum sadece batikonluyorum bide günde birkere madecasol sürüyorum ama hiç dokunamıyorum düşüp düşmediğini de anlayamıyorum
es6 nilaykara bende oturup kalkarken cok sorun yaşıyordum bebeğimi kucağıma yanımdakiler verip alıyordu ilk zamanlar dikişlerim çok kötüydü , her wc gidişimde kurutma makinesiyle kurutup batikon sürdüm günde 5-6 kez batikon sürmüşümdür.
denizalismom nilaykara kuru tutmaya özen gösterin. Ben korktuğum için bakamıyordum. 1 ay içinde düşmüştü hepsi .
nilaykara denizalismom Bende Korkuyorum bakmaya günde 1 defa batikon sürüyorum günde kaç defa sürdünüz ?
karabuluttt nilaykara benim en az 5-10 tane dikişim vardı batıcok sür mükemmel gelıyor beyaz ip şeklınde düştü benimkiler
sibelkilic nilaykara 1 ay oturamadım duzgun kalkamadım yatamadım batıkon ve krem vardı uyusturucu onu suruyordum
mondecaidensecmeler nilaykara kuru tutun ve her lavabodan sonra badikon sürün kurutuyor bende enfeksiyon kaptığı için düşmesi uzun sürdü
meraliredam nilaykara Normal doğumda değil de dikişte geberip giden ben, hemen koşuyorum bu postlara.Lutfen kantaron yağı ve nioli alıp lateks eldivenle kantaronu sürün sonra.İç çamaşırınıza da bir damla nioli damlatın.Allah in da izniyle hem ağrıyı acıyı alıyor hem de çabuk iyilestiriyor.Bebeginizi sağlıkla büyütün