Aseliff Merhaba bebeğim bugün 8 aylık ve ben kahvaltısında neler verebilirim? Birde gün içerisinde öğünleri nasıl hazırlıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz bu ek gıdada şüphede kalıyorum yeterli verebiliyormuyum diye
Ejderhahavva Aseliff günlük yoğurdunu kesin yedirin menüye yayla çorbası ekleyebilirsiniz minik kaseler şeklinde et tavuk yiyebilir ama ben o aylarda suyunu kullanmıştım
jeune_maman Aseliff bende hep düşünüyorum acaba yeterli mi diye. Sabah yapabldği kadar kahvaltı veriyorum gün içinde yerse meyve ögleden sonra yemek veriyorum bazen iyi yiyor ama bazen canı yemek istemiyor
Aseliff Ejderhahavva et tavuk bunlardan korkarım yutarmı ki tavuk suyunu çorbalarına kullanıyorum da et suyu kullanmadım daha
Aseliff jeune_maman işte kahvaltıda ne veriyorsunuz kızıma yumurta verdiğimde benek benek oluyo alerjisimi var diye bi kontrol ettiricem omdan yumurta dışında kahvaltılık ne veriyorsunuz
jeune_maman Aseliff yumurtyı benim oğlum yeni yeni sevmeye başladı biraz yumurta peynir zeytin (minik minik yapıyorum) pekmez salatalık eline veriyorum kendisi iç kısmını yiyor bunlar standart olanlar