aygokk 5 aylık bir erkek bebeğim var. Tuvalete gitmek bile lüks haline geldi. Bunaldım. Motivasyon için önerisi olan var mı 🫤🥹
PrensesAnne_ aygokk evet biliyorum çok zor eğer sizi dinlendirecek birileri varsa onlardan destek alın birazcık nefes almaya ihtiyacınız var en azından bi yürüyüşe falan çıkarsınız benimde 10 aylık kızım var oda öyle bırakmıyor beni hiç babası eve gelince akşam yürüyüş veya markete gidiyorum iyi geliyor
askbebegimmbenim aygokk 13 aylık durum aynı nezaman geçecek bende merak ediyorum bunaldım daraldim artık müzik iyi geliyor başka yapılacak bişey varmı bilmem
angaralimom aygokk ya benim de bebeğim var 9 aylık vallah ben besigine koyup lavaboya gidiyorum bazen ağlıyor bazen bekliyor yani bu 3 aylıktan beri böyle is yaparken pusetle yanima alırdım oturmaya başlayınca mama sandalyesine koydum hani tamam zor oluyor ama hiçbir zman ben ağlayacak aman diye başından ayrilmamazlik etmiyorum o yüzden lüks olmuyor bunlar bebek var diye kendimi aşırı kısıtlamadım ya
aygokk Aslında asla ağlamasın diye uğraşmıyorum bazen ağlıyor mecbur , yalnızım desteğim yok , elimden geldiğince her yolu deniyorum puset , müzik vb. Biraz aceleci bir bebek dünyaya gelmek için bile acele etti 🤓😂