basak_21 2 aylıkken yüzüstü dönmeye başladı. Erken olduğu içinde süreç baya zorlayıcıydı özellikle de geceleri.
basak_21 cLearQueen arzutuana Malesef doğduğundan beri kundak kabul etmedi çok hareketliydi şimdi 6 aylık oldu atlattık çok şükür
dmtsmnmrlp 5 ay 3 günlük sağ ve sola yan bi şekilde dönüyor ama ilerisi yok merak içindeyim ne zaman döneceğini :(((((
monaroza88 mseyma 5. Ayda yarım sağa sola dönmeye başladı şu an 6 ay +10 günlük hala yüzüstü dönmedi. Sağa sola öyle dönüyo o kadar .
sedasamet Yüzüstü egzersiz yaptırıyorum sürünerek ileriye gidiyor ama henüz dönmüyor 4 aylık 17 günlüğüz bende merak içinde bekliyorum ne zaman dönecek diye
sedasamet sedasamet sırtüstü yatarken yarım şekilde sağına soluna dönüyor benim de ama tam bi dönme gerçekleştirmedi
arzutuana basak_21 valla benim bebiş nasıl edip kurtuluyordu oda çok hareketliydi ama bu hareketliliği onu öyle uyandırıyordu ki onun iyiliği için zorla yaptım kundak ve gerçekten uyku düzenimiz iyiydi 🥰
bhrbrc mseyma 4 aylıkken sırtından yüzüne döndü şuan 5,5 aylık yüzden sırtına dönme şöyle dursun yüz üstü yatırınca bile çığlık kıyamet 🤦🏻♀️